Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

ROYAL HOSTEL – Wszystkie pokoje z łazienkami i TV, RYNEK

Adres obiektu Kazimierza Wielkiego 27, 50-077 Wrocław
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Marlena
Dodano: 2016-06-08
Pobyt od: 2015-06-22 do 2015-06-23 IP: xx.5.2.79
 
 
 

W Royal Hostel spędziłam jedną noc razem z chłopakiem i siostrą. Nasz pokój był bardzo czysty i schludny, dobrze wyposażony. Ręczniki czy pościel bez zarzutu. W całym obiekcie działa Wi-Fi. Wielki plus dla obsługi - pan w recepcji był bardzo miły i pomocny. Na korzyść obiektu przemawia też lokalizacja, ponieważ hostel znajduje się dosłownie kilka minut spacerkiem od wrocławskiego rynku. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne, z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim ten nocleg. Serdecznie pozdrawiam.


 
 

Mark
Dodano: 2015-02-03
Pobyt od: 2015-01-15 do 2015-01-18 IP: x.60.37.101
 
 
    

Nice place, very good location, lovely BRAND NEW room, city view, helpful staff - BEST HOSTEL!


 
 

Magda
Dodano: 2014-10-22
Pobyt od: 2014-10-03 do 2014-10-06
 
 
    

Super hostel!:) Byliśmy tam cała grupą i każdemu się podobało, blisko wszędzie, miła i ładna obsługa, godne polecenia miejsce!


 
 

Jacek
Dodano: 2012-09-03
Pobyt od: 2012-08-24 do 2012-08-26
 
 
    

Bardzo fajny hostel! Bardzo blisko do Rynku. Klimatyczny livingroom, kawa, herbata, ekspres do dyspozycji gości za darmo! W pokojach czysto, ładnie urządzone. Polecam!


 
 

Mateusz
Dodano: 2012-08-18
Pobyt od: 2012-08-01 do 2012-08-03
 
 
    

Polecam! Bywam tam często. Bardzo fajne miejsce, pokoje bardzo przytulne, wszystkie z łazienkami, wszędzie czysto i schludnie. Personel pomocny. Bardzo dobra lokalizacja - 3 minuty piechotą do pięknego Rynku. Polecam!


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wrocław w przewodniku

Jarmarki bożonarodzeniowe w Polsce

Jarmarki świąteczne w Polsce

Okres przedświąteczny obfituje w wydarzenia z bożonarodzeniowym klimatem. Wiele miast decyduje się na organizację wspaniałych jarmarków.

Spotkanie z wrocławskimi krasnalami

Spotkanie z wrocławskimi krasnalami

To nie przypadek, że akurat stolica Dolnego Śląska jest nazywana miastem krasnali.

Wrocław pod lupą

Wrocław pod lupą [INFOGRAFIKA]

Zebrane w formie czytelnej infografiki informacje o Wrocławiu w pigułce, podzielone na 5 kategorii.

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

Pełen atrakcji, kolorowy, tętniący życiem i gościnny. Taki jest Wrocław. Oto 7 powodów, dla których to idealny kierunek na weekendowy wypad.

Akrylowy tunel

Afrykarium we Wrocławiu

Rekiny, hipopotamy i inni mieszkańcy środowiska wodnego Czarnego Lądu czekają na odwiedzających we wrocławskim Afrykarium.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie